Obliq namještaj – novi salon namještaja

  povratak
Obliq namještaj – novi salon namještaja
Nova lokacija salona namještaja Obliq
Namještaj najviše kvalitete

Obliq namještaj – ljubav, tehnika, perfekcija u svakom detalju

 

 

Što su naši životi složeniji i brži, a svijet napredniji i kompleksniji, veće su i naše želje da ispunimo sve naše emocije. A važan dio tih emocija čini upravo dom kao centar našeg životnog prostora, kao prostor sreće, zadovoljstva, topline i zajedništva. A dizajn, dizajn je glavni akter i pokretač tog našeg suvremenog doma i trudi se biti na istoj valnoj duljini s današnjim životom, sve više i više vezan za individualnost i senzacije.

Dizajn je uz ljubav prema drvetu, tehnici i perfekciji u svakom detalju glavni akter i snaga Obliq namještaja.

 

 

Obliq namještaj idealan je izbor i odabir za ljude koji ne teže prestižu već suvremenoj formi i obliku, komforu i eleganciji, uživanju i radosti življenja. Zahvaljujući različitosti dostupnih dimenzija i materijala, brojnim opcijama kombinatorike s poslovičnom Obliq fleksibilnošću moguće je kreirati atraktivan prostor u svakoj arhitektonskoj situaciji.

 

 

Obliq nudi kompletna rješenja s različitom estetikom i s najvećom pažnjom u svakom detalju. Od kuhinja do kupaonica, od sistema polica do garderoba, od komoda do slobodnih i posebnih komada namještaja.

 

 

 

Vi korisnici namještaja postavljate svoje želje i zahtjeve, a budući da osobni ukusi mogu biti tako različiti, Obliq će pronaći pravi odgovor za Vas bilo da se radi o minimalističkom pristupu, modernom ambijentu, gracioznom izgledu ili suptilnom luksuzu.

 

 

Individualno dizajniran i izrađen po mjeri točno u skladu s Vašim željama svaki Obliq namještaj je istinski jedinstven. Od jednostavne, male i skladne čajne kuhinje do luksuzne kuhinje s otokom, u klasičnom, modernom ili retro stilu. Od male i slatke kupaonice do one komforne u kojoj volimo provesti što više slobodnog vremena.

 

 

 

Superiorna udobnost i praktičnost Obliq namještaja garantirana je sofisticiranim rješenjima i primijenjenim tehničkim inovacijama. Od „antifinger“ (Fenix) površina HPL laminata na vratima i radnim plohama, preko „soft touch“ dodira za elektro podizanje vratiju gornjih elemenata do štedne i sveprisutnije LED rasvjete s mogućnošću regulacije jačine svjetla i stvaranja radnog ili opuštajućeg ambijenta.

 

 

Nenadmašna kvaliteta, perfektan dizajn, savršen koncept za svaki pojedini dom, fleksibilnost u odabiru materijala i boja, ljubav, tehnika i perfekcija u svakom detalju ono je što Obliq namještaj čini tako magičnim i jedinstvenim.

 

Našu ponudu i proizvode pogledajte na internet stranici www.obliq.hr ili nas posjetite u salonu namještaja Obliq na adresi Trg Nikole Šubića Zrinskog 10 u Zagrebu.

 

Kontakt telefon : 01 3498365, email adresa: info@obliq.hr, web: www.obliq.hr.