Kuhinje

Pregled kuhinja po stilu; retro, klasične, moderne

Već neko vrijeme kuhinje nisu samo mjesto za kuhanje i pripremu hrane. One postaju scenom spontanog okupljanja obitelji i prijatelja, a njihov dizajn predstavlja odraz individualnosti i određenog stila života. Kuhinje su danas kreativan prostor. U njima se čita, piše domaća zadaća ili provodi vrijeme s djecom. Kuhinje budućnosti će zauzimati još važniju ulogu kao centar našeg životnog prostora, kao prostor topline i zajedništva i kao prostor koji nam daje neponovljivi osjećaj ljubavi toplog doma i blagostanja.

Obliq kuhinje prepoznaju i ispunjavaju sve Vaše potrebe i želje koje kuhinje budućnosti trebaju ispuniti i zadovoljiti.

Individualno dizajnirana izrađena po mjeri točno u skladu s Vašim željama svaka Obliq kuhinja je istinski jedinstvena. Od jednostavne, male i skladne čajne kuhinje do luksuzne kuhinje s otokom, u klasičnom, modernom ili retro stilu. Mnoštvo je različitih programa i oblika, materijala, dekora, boja i detalja između kojih možete birati svoju kuhinju iz snova.

Superiorna udobnost i praktičnost Obliq kuhinje garantirana je sofisticiranim rješenjima i primijenjenim tehničkim inovacijama. Od „antifinger“ (Fenix) površina HPL laminata na vratima i radnim plohama, preko „soft touch“ dodira za elektro podizanje vratiju gornjih elemenata do štedne i sveprisutnije LED rasvjete s mogućnošću regulacije jačine svjetla i stvaranja radnog ili opuštajućeg ambijenta.

Nenadmašna kvaliteta, perfektan dizajn, savršen koncept za svaki pojedini dom, fleksibilnost u odabiru materijala i boja, ljubav, tehnika i perfekcija u svakom detalju ono je što Obliq kuhinje čini tako magičnim i jedinstvenim.Fatal error: Uncaught Symfony\Component\Debug\Exception\ContextErrorException: Warning: SessionHandler::write(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/obliqhr/vendor/symfony/http-foundation/Session/Storage/Proxy/SessionHandlerProxy.php:69 Stack trace: #0 [internal function]: Symfony\Component\HttpFoundation\Session\Storage\Proxy\SessionHandlerProxy->write('dd9f93e8cb1dda7...', '_sf2_attributes...') #1 [internal function]: session_write_close() #2 {main} thrown in /home/obliqhr/vendor/symfony/http-foundation/Session/Storage/Proxy/SessionHandlerProxy.php on line 69