Ormari

Walk in ormari su oduvijek bili san svake žene, simbol luksuza i glamura. Zbog svoje praktičnosti čest su odabir u većim prostorijama za koje više ne morate brinuti o uređenju , boji zidova i hoće li se uklopiti jer oni samo po sebi kreiraju prostor.

Ukoliko volite red i pregledno posloženu odjeću walk in ormari bit će najbolji odabir...

Walk in ormari zbog svoje praktičnosti čest su odabir u većim prostorijama za koje više ne morate brinuti o uređenju , boji zidova i hoće li se uklopiti jer oni samo po sebi kreiraju prostor.

S opcijom pomičnih vrata, sami odabirete izgled ormara i raspored otvorenih i zatvorenih ploha. Ako posjedujete mnogo komada odjeće i obuće ili se jednostavno ne možete se odlučiti svakog jutra što obući, walk in ormari su pravo rješenje jer svojom otvorenošću i preglednošću pružaju jednostavno rješenje za skladištenje i odabir željenog komada odjeće.

Ormari čine naš životni prostor skladnijim i urednijim, ali i čuvaju sve naše odjevne predmete i važne stvari. Dobro organizirani ormari uvelike će olakšati jutarnje spremanje. Ako tražite walk in ormare, ormare s velikim kliznim vratima ili ormare za dječju sobu, na pravoj ste adresi. 

Sviđa vam se nešto iz naše ponude Obliq ormara, pošaljite nam upit i naše stručno osoblje odgovorit će vam u najkraćem roku.


Fatal error: Uncaught Symfony\Component\Debug\Exception\ContextErrorException: Warning: SessionHandler::write(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/obliqhr/vendor/symfony/http-foundation/Session/Storage/Proxy/SessionHandlerProxy.php:69 Stack trace: #0 [internal function]: Symfony\Component\HttpFoundation\Session\Storage\Proxy\SessionHandlerProxy->write('e6c1cce43b98cb2...', '_sf2_attributes...') #1 [internal function]: session_write_close() #2 {main} thrown in /home/obliqhr/vendor/symfony/http-foundation/Session/Storage/Proxy/SessionHandlerProxy.php on line 69